Dobro došli na našu web stranicu Topzajam.com. Stranica je omogućena svojim korisnicima kao katalog za usporedbe od strane njenog tima. Osoblje stranice nije vjerovnik, pružatelj brzog zajma, niti posrednik zajmodavcima trećih strana, i nije agent, zastupnik ili posrednik bilo kojeg zajmodavca trećih strana. Molimo pregledajte slijedeće uvjete i odredbe koje reguliraju Vaše korištenje stranice.

Osoblje stranice vam pruža pristup stranici podložno uvjetima i odredbama ovog ugovora. Imajte na umu da vaša upotreba ove stranice predstavlja vašu bezuvjetnu suglasnost da slijedite i budete vezani ovim uvjetima i odredbama.

Osoblje stranice zadržava pravo ažuriranja ili izmjene gore navedenih uvjeta i odredbi u bilo kojem trenutku i bez prethodne najave. Ukoliko su uvjeti i odredbe ažurirani, osoblje stranice će ih objaviti na stranici i navesti datum kad su posljednji put ažurirani. Vaše korištenje ove stranice nakon bilo koje takve objave predstavlja vašu bezuvjetnu suglasnost da slijedite i budete vezani novim uvjetima i promijenjenim odredbama.

Stranica se može koristiti samo od strane pojedinaca ili tvrtki koji mogu sklapati legalne ugovore prema zakonu koji se primjenjuje u njihovoj zemlji i/ili pokrajini stanovanja. Bez ograničavanja gore navedenog, stranica se ne smije koristiti od strane osoba ispod legalne dobi (maloljetnika). Ako ste maloljetni, ne smijete koristiti ovu stranicu. U svrhu izbjegavanja dvojbe, osoblje stranice neće biti odgovorno za bilo kakvu neovlaštenu uporabu stranice od strane maloljetnika na bilo koji način ili u bilo kojem slučaju.

Stranica, njen dizajn, svi tekstovi, grafika, sadržaj, video, audio i izbor rasporeda istih su vlasništvo osoblja stranice, i/ili njezinih raznih podružnica, povezanih društava, i pružatelja usluga trećih strana (“Treće strane”), te su zaštićeni međunarodnim zakonima o zaštiti autorskih prava. Ništa od sadržaja koji se nalazi na stranici ne smije se reproducirati, objavljivati, distribuirati, prikazivati, prodavati, prenositi ili mijenjati bez izričitog pismenog dopuštenja osoblja stranice i/ili važećih trećih strana.

Zaštitni znakovi i oznake dizajna koje se pojavljuju na stranici su zaštitni znakovi njihovih vlasnika. Ništa na ovoj stranici treba tumačiti kao odobravanje, implicitno ili na drugi način, ni licencu ili pravo da se koristi bilo koji zaštitni znak, osim uz izričito pisano dopuštenje od strane osoblja stranice ili takve druge strane koja može posjedovati važeće zaštitne znakove.

Niti stranica, niti njen sadržaj, bilo u cijelosti ili djelomično, ne smije se kopirati, reproducirati , objavljivati, učitavati, objavljivati, prenositi ili distribuirati bez pismenog dopuštenja osoblja stranice, osim što možete skinuti, prikazati i ispisati sadržaj prikazan na stranici samo za svoju osobnu, nekomercijalnu upotrebu. Neovlašteno korištenje web stranice i/ ili sadržaja koji se nalazi na njoj može kršiti autorska prava, prava o zaštitnim znakovima ili druge zakone, uključujući one o intelektualnom vlasništvu. Morate poštivati autorska prava i zaštitne znakove, uključujući i sve druge obavijesti o vlasništvu, koja se nalaze unutar sadržaja na stranici. Korištenje takvih sadržaja na bilo kojim drugim web stranicama ili u bilo kojem okruženju umreženih računala je zabranjeno.

Zabranjeno Vam je pridonošenje, objavljivanje, ili prenošenje na stranicu bilo kakvog sadržaja koji krši autorska prava, koji je nezakoniti, prijeteći, klevetnički, uvredljiv, opscen, nepristojan, izazivajući, pornografski ili prost sadržaj, kao i sadržaja koji bi mogao predstavljati ili poticati ponašanje koje se smatra kaznenim djelom, dovesti do građanske odgovornosti ili na bilo koji drugi način krši neki zakon. Prije nego što dobijete bilo koji proizvod ili uslugu od treće strane, morate provjeriti sve informacije, sadržaj, materijale ili podatke u posjedu treće osobe o vama kako bi se osiguralo da su točne, potpune, ažurne i ne varljive i da ste otkrili sve relevantne činjenice. Vaša je odgovornost da identificirate i ispravite eventualne pogreške ili pogreške u informacijama, sadržaju, materijalama ili podacima u posjedu treće osobe o vama prije nego što dobijete bilo koji proizvod ili uslugu. Ako to ne učinite, možete izgubiti proizvod ili uslugu koju pruža treća strana. Mi ne prihvaćamo nikakvu odgovornost za bilo kakav gubitak ili štetu koju možete pretrpjeti ili koja može nastati u slučaju da informacije, sadržaj, materijali ili podaci u posjedu treće osobe o vama nisu točni, potpuni i ažurni, ili ako su varljivi, te ako niste uspjeli otkriti sve relevantne činjenice.

U svom nahođenju, pored svih drugih prava ili pravnih sredstava dostupnih osoblju stranice i bez bilo kakve odgovornosti, osoblje stranice vam može u bilo koje vrijeme i bez prethodne najave otkazati ili ograničiti pristup na bilo koju komponentu ove stranice.

Reference na stranici na bilo koja imena, oznake, proizvode ili usluge trećih strana ili hipertekstualnih veza sa stranicama trećih strana ili informacije služe samo kao pogodnost korisnicima stranice i ni na koji način ne predstavljaju niti impliciraju straničino odobrenje ili preporuku trećih strana, informacija, proizvoda ili usluga. Osoblje ove stranice nije odgovorno za sadržaj bilo koje web stranice trećih strana i ne radi nikakvo izlaganje u vezi sa sadržajem ili točnošću materijala na tim stranicama. Ako se odlučite za povezivanje s takvim web stranicama trećih strana, to činite u cijelosti na vlastitu odgovornost. Vaše korištenje takvih stranica podliježe odredbama i uvjetima upotrebe i pravilima privatnosti tih stranica.